Намери оферта

Индокитай - азиатска поезия

Продължителност: 12 дни / 11 нощувки

Вид транспорт:
Самолет

Маршрут: Банкок, Хо Ши Мин, Муи не

Дати на отпътуване: 26.10.2024, 13.11.2024

Код на програма: E-1584

Цена от: 3999 лв.


Дата Цена Запитване
26.10.2024 от 3999 лв. запитване
13.11.2024 от 4199 лв. запитване

Програма:

 

Ден 1:

Пристигане в Банкок. Нашият екскурзовод ще Ви посрещне на летището. Трансфер до хотела. Нощувка в района на Банкок.

 

Ден 2:

Закуска. Ще имате свободно време или полудневна екскурзия до "Кралския дворец" и три от най-величествените храмове в Банкок ("Пакет допълнителни екскурзии"): "Уат Траймит" (храмът на Златния Буда, висок 3 м с тегло 5,5 т), "Уат По" (храмът на Полегналия Буда е най-големия в Банкок), "Уат Пра Кеу" (храмът на Изумрудения Буда, изсечен от един-единствен нефритен блок). Нощувка в района на Банкок. Забележка: За посещение на Големия дворец е необходимо подходящо облекло.

 

Ден 3:

Закуска. Отпътуване към Сием Реап (Камбоджа) през Араняпратхет. Вашият екскурзовод ще Ви посрещне на границата в Бан Пакард/Псар Прум. Ще продължите до Сием Реап. Вечеря в хотела ("Пакет вечери"). Нощувка в района на Сием Реап.

 

Ден 4:

Закуска. Ще имате свободно време или възможност за целодневно разглеждане на храмовете Ангкор Ват ("Пакет допълнителни екскурзии" с включен обяд): Ще започнете от Южната порта на древния гр. Ангкор Ват, преди посещението на храма „Байон“. Следва „Пименакас“, разположен във вътрешността на Кралския дворец, където ще се изкачите по храма и ще се насладите на прекрасната гледка към „Ангкор Том“, след което ще продължите до „Пра Палилай“. Ще видите още Терасата на прокажените царе и Терасата на слоновете. Ще посетите и „Та Пром“ построен през XII в. – един от най-популярните храмове в района на Ангкор. След разходката ще се върнете в Сием Реап, за да избягате от топлината, а по-късно отново ще се отправите към Ангкор Ват, за да посетите най голямата религиозна сграда в света. Последната спирка е пирамидално оформения храм „Пре Руп“, от където се открива впечатляваща гледка към кулите на Ангкор Ват. Построен от Суряварман II в началото на XII в. като държавен храм и по-късно мавзолей, храмът първоначално е бил посветен на бог Вишну. Вечеря в хотела ("Пакет вечери"). Нощувка в района на Сием Реап.

 

Ден 5:

Закуска. Ще отпътувате към Пном Пен (столицата на Камбоджа). Ще спрете на моста „Спин Праптос“, който датира още от времето на Кхмерската империя. Ще продължите към фермата за коприна „Сантук“, където ще се насладите на вкусен кхмерски обяд. С помощта на екскурзовод ще се запознаете с всички етапи в производството на коприна – от копринената буба до крайния продукт, който селяните тъкат. Ще посетите и пазара в Скуон, там ще видите местни специалитети, като пържени тарантули. В Пном Пен ще посетите Кралския дворец. Ще се разходите из комплекса и градините. Ще посетите Сребърната пагода, в която се съхранява колекция от статуи на Буда, едната от които е украсена с 9584 диаманта, а подът вътре е покрит от 5000 сребърни плочки. Ще посетите и Ривърсайд – възможност за кратка разходка по една от малкото пешеходни алеи в Пном Пен. Нощувка в района на Пном Пен. Вечерен круиз в Пном Пен ("Пакет вечери"). Пътуването е на борда на круизна лодка с уникален дизайн на катамаран, по реките Меконг и Тонле Сап.

 

Ден 6:

Закуска. Ще отпътувате за Хо Ши Мин, където ще посетите тунелите Куши, използвани от партизанските комунисти по време на Виетнамската война. Мрежата от тунели се простира на 250 км и е разположена на три нива под земята. Това ще Ви даде ясен поглед върху трудностите и ужасите на партизанската война. Нощувка в райна на Хо Ши Мин.

 

Ден 7:

Закуска. Свободно време за разглеждане на града или разходка с лодка по р. Меконг ("Пакет допълнителни екскурзии" с включен обяд): Делтата на Меконг, известна като Оризовата купа на Виетнам, най-плодородният регион и основен производител на ориз и тропически плодове. Нощувка в района на Хо Ши Мин.

 

Ден 8:

След закуска ще имате свободно време или полудневна екскурзия из Хо Ши Мин ("Пакет допълнителни екскурзии"). Ще видите невероятния Дворец на обединението, Централната поща и Нотр Дам - представители на френската колониална архитектура. В Чолон ще посетите храма "Тиен Хау" (посветен на богинята на морето). Трансфер до курорта Муи Не на брега на Южнокитайско море. Вечеря в хотела ("Пакет вечери").

 

Ден 9:

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Вечери в хотела ("Пакет вечери").

 

Ден 10:

Закуска. Трансфер към летището. Полет обратно към София.

 

Хотели:

ПРИМЕРНИ ХОТЕЛИ:

- Банкок – 2 нощувки в хотел ROYAL PRINCESS LARN LUANG 4*
- Сием Реап – 2 нощувки в хотел ANGKOR PARADISE HOTEL 4*
- Пном Пен – 1 нощувка в хотел RIVER HOME BOUTIQUE HOTEL 4*
- Хо Ши Мин – 2 нощувки в хотел NORTHERN SAIGON HOTEL 4*
- Муи Не – 4 нощувки в хотел PHU HAI BEACH RESORT & SPA 4*
 

Допълнителни екскурзии:

- "Пакет допълнителни екскурзии" – 399,00 лв., който осигурява:
• Полудневна екскурзия в Банкок;
• Екскурзия до храмовете Ангкор Ват с включен обяд;
• Разходка с лодка по река Меконг с включен обяд;
• Полудневна разходка на Хо Ши Мин.

Цената включва:

 
  • ПОЛЕТИ С РЕНОМИРАНА АВИОКОМПАНИЯ
  • ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
  • БАГАЖ - 20 кг регистриран и 8 кг салонен багаж.
  • TРАНСФЕР с модерен автобус с климатик.
  • НАСТАНЯВАНЕ - специално за Вас сме избрали отлични хотели според местната категоризация.
  • ЕКСКУРЗИИ - богата екскурзионна програма.
  • ХРАНА - 11 закуски.
  • ВОДАЧ с български език. По време на целия престой той ще бъде с Вас, за да Ви дава подробна информация за цялата програма, ще Ви съветва и оказва съдействие.

Цената не включва:

 
  • Задължителна медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 50 000 евро за лица до        65 г.: 42,00 лв. За лица, навършили 66 г., застраховката се заплаща в двоен размер.
  • Доплащане за индивидуално настаняване (в случай, че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 849,00 лв.;
  • Туристическа виза за Тайланд: € 35,00;
  • Туристическа виза за Камбоджа: € 25,00 (издава се при пресичане на границата);
  • Туристическа виза за Виетнам: $ 80,00;
  • В цената не е включен бакшишът за екскурзоводско обслужване и шофьор.
  •  
  • (На място се заплаща такса обслужване за местния екскурзовод и шофьор, които ще бъдат на разположение и ще се грижат за групата по време на целия престой. Таксата, в размер на $ 50,00 ще бъде събрана от вашият водач от България. В края на пътуването всеки клиент решава сам, дали да задели допълнителна сума, която да остави, като комплимент и по този начин да даде оценка за обслужването, което е получил.)
  • "Пакет вечери" – 319,00 лв., който осигурява:
    • 6 вечери в хотелите в ден 3-4; 8-11;
    • 1 вечеря на круиз в Пном Пен.
  •  Застраховка "Отмяна на пътуването"

Оферта № Е1584

Почивки

Екскурзии

Новини

Бюлетин

Други услуги

МЕРОПРИЯТИЯ
 

Организирането на определено мероприятие е свързано с огромни усилия, отнема време и ангажира голям колектив. Туристическа компания Кунчев Травъл  може да ви предостави пълен пакет от услуги, който да ви освободи от всички ангажименти.

ГРУПИ ПО ПОРЪЧКА
 

Вие сте група приятели или колеги и имате желание да пътувате заедно, по-изгодно, по съобразена с вашите изисквания и нужди програма :) - заявете пътуване с Група по поръчка.

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР


Подарете ваучер за пътуване, не вещ! Кунчев Травъл ви предлага да направите незабравим и оригинален подарък на любим човек, приятел, роднина или колега като изберете подаръен ваучер за туристическта услуга. 

виж още

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАСТРАХОВКИ


Кунчев Травъл предлага на български и чуждестранни граждани възможност за сключване на следните типове застраховки:

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с Асистанс
Застраховка "Спасителни разноски" - вкл. планинска застраховка и др.
Застраховка "Отмяна на пътуване"

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ
 

  • Самолетни билети
  • Трансфери
  • Рент-а-кар
  • Автобуси под наем
  • Яхти под наем
  • Билети за влак в чужбина
  • Фериботни билети