Намери оферта

Atermon Sport Complex 2*

Вид транспорт:
Собствен транспорт

Град/Курорт: Килкис


Местоположение:

Комплексът е разположен в район Агиос Пантелеймонас, на 20 км от центъра на град Килкис, на 25 км от центъра на град Солун, на 40 минути път с автомобил от летище "Македония".
Анотация

Модерен спортен комплекс ATERMON с площ от 75 хектара отговарящ на високи европейски стандарти. Целта на комплекса - предоставяне на висококачествени услуги, удовлетворяващи нуждите на спортните отбори на всяко ниво и всеки спортист поотделно.Комплексът е насочен към широката публика: всички на които не им е безразличен съвременния спорт.  В базата на спортния център ATERMON са обучени футболни, баскетболни, волейболни и хандбални отбори.

Описание на стаите

Комплексът се състои от 2 хотела:Atermon Sport Village 3* Разполагат с 24 стаи. Във всички стаи са на разположение: отопление/климатик, сателитна телевизия, телефон, интернет, баня с тоалетна и душ.Atermon Sport House 2* Разполагат с 32 стаи (четириместни, седемместни и десетместни). Във всички стаи са на разположение: климатик/отопление, тоалетна, 2 бани. УслугиРесторант, конгресен център, закрита спортна зала в олимпийски размери (25х50 м, паркетно покритие оценено от FIFA), настаняване на 500 фенове по трибуните. Разполагат с 2 сауни, (за мъже и за жени) за 10 души и 2 басейна с хидромасаж, 8 съблекални с душове. Организират се състезания по баскетбол, волейбол, хандбол, мини-футбол, тенис на маса, борба, таекуондо, бокс, джудо, тежка атлетика. Открити площадки за игри - хандбол и баскетбол, тенис кортове. Напълно обзаведена фитнес зала с модерно оборудване. Също така има стая за игри (билярд, тенис на маса), басейн (работи само през лятото), детска площадка, медицински център.Футболни игрища5 футболни игрища с нощно осветление и трева.Размери на игрищата: 60х105 (с закрита трибуна), 45х105 (с закрита трибуна), 45х80 (с открита трибуна). Същото така се предоставят: съблекални с душове за отбори, съблекални за треньори, съблекални с тоалетни за феновете.Допълнителни услугиСпортния център многократно става място за почивка на учениците от частните училища и туристическото общество. Тук работата на центъра ATERMON се провежда като се вземат предвид нуждите на най-малките гости. Многобройни мероприятия за деца, които се провеждат по време на училищните ваканции, предвиден сериозен надзор в пълно съответсвие с правилата за безопасност. Комфортна стая за детски игри, вкусна и здравословна храна в ресторанта, внимателен и професионален персонал - всичко е насочено към укрепването на здравето и подобряване на физическото състояние на децата.

Хотелски услуги

Паркинг
Басейн 2 басейна с хидромасаж
Сауна 2 сауни ( за мъже и за жени) до 10 души
Лекар медицински център
Конферентни зали конгресен център
Фитнес зала Напълно съвременно оборудвана фитнес зала.
Интернет


За деца

Детска площадка за игра


Заведения

Ресторант


Спорт

Билярд
Тенис на маса
Тенис Тенис кортове
Баскетбол баскетболна площадка, площадка за хандбал
Футбол 5 футболни игрища с осветление и трева. Размер на игралното поле 60х 105 (закрити трибуни), 45х105 (закрити трибуни), 45 х80 (открити трибуни), 2 стадиона 40х70 (открити трибуни). Също така са включени: съблекални с душове за отборите, съблекални с душове за треньори, съблекални с тоалетни съоръжения за феновете.
Фитнес зала закрита спортна зала с олимпийски размери, настаняване до 500 фенове по трибуните.


Удобства в стаите

Климатик
Вана/душ душ
Отопление
Сателитна телевизия


Карта:
Почивки

Екскурзии

Новини

Бюлетин

Други услуги

Мероприятия
 

Организирането на определено мероприятие е свързано с огромни усилия, отнема време и ангажира голям колектив. Туристическа компания Кунчев Травъл  може да ви предостави пълен пакет от услуги, който да ви освободи от всички ангажименти.

Групи по поръчка
 

Вие сте група приятели или колеги и имате желание да пътувате заедно, по-изгодно, по съобразена с вашите изисквания и нужди програма :) - заявете пътуване с Група по поръчка.

Подаръчен ваучер


Подарете ваучер за пътуване, не вещ! Кунчев Травъл ви предлага да направите незабравим и оригинален подарък на любим човек, приятел, роднина или колега като изберете подаръен ваучер за туристическта услуга. 

виж още

Туристически застраховки


Кунчев Травъл предлага на български и чуждестранни граждани възможност за сключване на следните типове застраховки:

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с Асистанс
Застраховка "Спасителни разноски" - вкл. планинска застраховка и др.
Застраховка "Отмяна на пътуване"

Транспортни услуги
 

  • Самолетни билети
  • Трансфери
  • Рент-а-кар
  • Автобуси под наем
  • Яхти под наем
  • Билети за влак в чужбина
  • Фериботни билети