Намери оферта

Victoria Hotel 3*

Вид транспорт:
Собствен транспорт

Град/Курорт: Килкис


Местоположение:

Град Килкис, на 40 км от центъра на Солун, на 40 минути път с автомобил от летище "Македония". На 27 км от езеро Дойрани. Хотелът е построен през 2010 г.

Забележителности в района.
Дойранското езеро се явява ествествена граница на Гърция с Македония и един от най-важните резерви на флори и фауни в страната. 36 вида птици обитават района на езерото до момента, най-известни са "Phalarocorac-Pygmeous" и "Pelecanus-крисп" - и двата вида са засташени. Във водата на езерото живеят 18 различни видове риби, включително - шаран, сом, костур, червеноперка. Езерото е едно от най-чистите езера в Европа, което го прави идеален избор за риболов (селски туризъм) и плуване. В близост е разположен малкия град Аксиуполи. Тук са разположени 2 красиви църкви "Агиос Димитрио" (построена 1680-1700 г) и новата църква "Аксион Ести". На 15 км от Аксиуполи има великолепно изкуствено езеро, което е скрито в удивителна гора Идеално подходящо за риболов (селски туризъм), разходки в гората (еко туризъм), релаксиране и активана почивка.
В Аксиуполи има Музей (открит е през 1997 г), където са изложени многобройни експонати - геологични, палеонтологични, минералогични, петрологични, флори и фауни.
Пещерата Свети Георги се намира на 10 минути път с автомобил от хотела. Открита е през 1925 г. и е разположена на хълм. Пещерата има две нива и заема площ от 1000 кв.м, дължината на проучените пътеки е 300 м. Тук можете да видите многобройни сталактити и сталакмити, също така тук са намерени палеонтологични ценности. Повече от 300 образци на вкаменени животински кости (Хиена, голям кон, гигантски елен, благороден елен и др.) които датират произхода си до 100 000 години назад.
Близо до Килкис са разположени - езеро Керкини, красивият град Гумениса, селище Грива.
Анотация

Малък модерен хотел. Разполагащ с комфортни стаи, ресторант, кафене, интернет, рум сървиз.

Описание на стаите

Общо 33 стаи: Double Rooms (~18 кв.м), Triple Rooms (~20 кв.м), Quadruples (~25 кв.м).В стаите са на разположение: климатик, телевизор, баня с вана/душ, сешоар, балкон.Double Room: Двойно легло или 2 единични.Triple Room: Двойно и единично легло.Quadruple Room: Двойно легло и 2 единични.Ежедневно почистване на стаите и смяна на спално бельо.

Хотелски услуги

Паркинг
Интернет безплатен Wi-Fi на цялата територия
Конферентни зали голяма конферентна зала с техническо оборудване (площ 600 кв.м. настаняване до 400 души)
Рум сървиз


Заведения

Кафене
Ресторант


Удобства в стаите

Балкон/тераса
Вана/душ
Климатик
Телевизор
Сешоар


Допълнителна информация

Кредитни карти Visa, MasterCard.
Настаняване с домашни любимци по заявка
Условия за хора с увреждания


Карта:
Почивки

Екскурзии

Новини

Бюлетин

Други услуги

Мероприятия
 

Организирането на определено мероприятие е свързано с огромни усилия, отнема време и ангажира голям колектив. Туристическа компания Кунчев Травъл  може да ви предостави пълен пакет от услуги, който да ви освободи от всички ангажименти.

Групи по поръчка
 

Вие сте група приятели или колеги и имате желание да пътувате заедно, по-изгодно, по съобразена с вашите изисквания и нужди програма :) - заявете пътуване с Група по поръчка.

Подаръчен ваучер


Подарете ваучер за пътуване, не вещ! Кунчев Травъл ви предлага да направите незабравим и оригинален подарък на любим човек, приятел, роднина или колега като изберете подаръен ваучер за туристическта услуга. 

виж още

Туристически застраховки


Кунчев Травъл предлага на български и чуждестранни граждани възможност за сключване на следните типове застраховки:

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с Асистанс
Застраховка "Спасителни разноски" - вкл. планинска застраховка и др.
Застраховка "Отмяна на пътуване"

Транспортни услуги
 

  • Самолетни билети
  • Трансфери
  • Рент-а-кар
  • Автобуси под наем
  • Яхти под наем
  • Билети за влак в чужбина
  • Фериботни билети