Намери оферта

Panorama Hotel 2*

Вид транспорт:
Собствен транспорт

Град/Курорт: Серес


Местоположение:

На 5 км от езеро Керкини, на 35 км от г. Серес, на 80 км от Солун и на 95 км от летище "Македония" г. Солун.

Лимни Керкини – изкуствено езеро което се е образувало след построяването на язовира на река Стримонас през 1932 г. Езерото се пълни основно с вода от река Стримонас и в по-малка степен от реки Керкинти и Крусия.
Езерото е с крушовидна форма; най-голямата дължина е около 15 км, максимална широчина - 8.5 км и дълбочината варира от 1 до 10 м. Днес то е едно от най-красивите места в Гърция. Уникална екосистема която е обявена за нациален парк. Според Международната Рамсарска конвенция, Керкини е една от 10 влажни зони в Гърция от международно значение.
В района има над 300 вида птици. Тук можете да видите малки корморани и лебеди, къдроглави пеликани, черни щъркели, левантски ястреб и малки кресливи орли, време-личен видове чапли, както и голям брой на зимуващите птици - като например големи фламинго и забелязан орли, които плават тук от северната страни за зимуване. В последните две десетилетия, с икономическа подкрепа от страна на Европейския съюз и благодарение на енергичната дейност на местните жители в региона започва активно развитие на туризма - особено алтернативни форми на туризъм (екотуризъм, селски туризъм и др). Тук можете да прекарате много време, наслаждавайки се на уникалната природа, наблюдение на диви животни, като пешеходен туризъм, конна езда, колоездене, обиколка на кварталите по прекрасните улици с автомобил и можете да се повозите с лодка в езерото.
Анотация

Малък икономичен хотел, семпъл стил, бар, интернет, отлично обслужване.

Описание на стаите

Общо 13 стаи: Doubles, Triples, Quadruples.В стаите са на разположение: климатик, хладилник, баня с душ кабина, телевизор, безплатен Wi-Fi интернет, балкон/тераса. 2 единични легла, съединени.Тип допълнително легло - стандартно.Почистване на стаите, смяна на кърпи и спално бельо - 2 пъти седмично.

Хотелски услуги

Паркинг
Интернет


Заведения

Бар


Удобства в стаите

Балкон/тераса
Вана/душ
Климатик
Телевизор
Хладилник


Допълнителна информация

Отворен целогодишно
Настаняване с домашни любимци не е позволено.
Няма подходящи условия за хора с увреждания


Карта:
Почивки

Екскурзии

Новини

Бюлетин

Други услуги

Мероприятия
 

Организирането на определено мероприятие е свързано с огромни усилия, отнема време и ангажира голям колектив. Туристическа компания Кунчев Травъл  може да ви предостави пълен пакет от услуги, който да ви освободи от всички ангажименти.

Групи по поръчка
 

Вие сте група приятели или колеги и имате желание да пътувате заедно, по-изгодно, по съобразена с вашите изисквания и нужди програма :) - заявете пътуване с Група по поръчка.

Подаръчен ваучер


Подарете ваучер за пътуване, не вещ! Кунчев Травъл ви предлага да направите незабравим и оригинален подарък на любим човек, приятел, роднина или колега като изберете подаръен ваучер за туристическта услуга. 

виж още

Туристически застраховки


Кунчев Травъл предлага на български и чуждестранни граждани възможност за сключване на следните типове застраховки:

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с Асистанс
Застраховка "Спасителни разноски" - вкл. планинска застраховка и др.
Застраховка "Отмяна на пътуване"

Транспортни услуги
 

  • Самолетни билети
  • Трансфери
  • Рент-а-кар
  • Автобуси под наем
  • Яхти под наем
  • Билети за влак в чужбина
  • Фериботни билети