Намери оферта

Мероприятия

 

Туристическа компания Кунчев Травъл предлага цялостна организация на мероприятия, семинари, обучения и събития за корпоративни и индивидуални клиенти.

Организирането на определено мероприятие е свързано с огромни усилия, отнема време и ангажира голям колектив. Туристическа компания Кунчев Травъл  може да ви предостави пълен пакет от услуги, който да ви освободи от всички ангажименти свързани с настаняване, изхранване, транспорт, ползване на зали, изработка на рекламни материали и т.н. Нашата цел е да ви оставим повече време и да се концентрирате върху самото мероприятие и вашите гости! 


Ние ще ви помогнем да:

  • Изберете подходящо място - проучваме внимателно нуждите и идеите ви за желано място за събитието. Осъществяваме контакти с възможни места и предоставяме предложение за най-подходящо, в зависимост от вашите изиствания.

  • Планирате мероприятието  - осигуряваме детайлно планиране, подредба и цялостно обслужване по настаняване, кетъринг, транспорт, мултимедийно и аудио обслужване за конферентни нужди, аранжиране на зали, музикално оформление, видео и фото заснемане, развлекателни програми и допълнителни услуги, съобразено с вашите изиствания и бюджет.

  • Осъществите мероприятието - осигуряваме постоянно присъствие и съдействие по време на мероприятието и следим за неговото най-добро провеждане.  


За стимулиране на вашия колектив и подобряване качеството му на работа, ще ви помогнем с организиране на тиймбилдингови игри, в които участниците се поставят в различни ситуации, чрез които могат да покажат нови умения и способности. Бягство сред природата и забавления на открито са най-упешната формула да кажете, че ви е грижа.  Специални програми и тематични пътувания като голф и СПА или винени дегустации ще направят мероприятието ви още по-привлекателно и забавно.

 

За повече информация: +35974638400

Почивки

Екскурзии

Новини

Бюлетин

Други услуги

Мероприятия
 

Организирането на определено мероприятие е свързано с огромни усилия, отнема време и ангажира голям колектив. Туристическа компания Кунчев Травъл  може да ви предостави пълен пакет от услуги, който да ви освободи от всички ангажименти.

Групи по поръчка
 

Вие сте група приятели или колеги и имате желание да пътувате заедно, по-изгодно, по съобразена с вашите изисквания и нужди програма :) - заявете пътуване с Група по поръчка.

Подаръчен ваучер


Подарете ваучер за пътуване, не вещ! Кунчев Травъл ви предлага да направите незабравим и оригинален подарък на любим човек, приятел, роднина или колега като изберете подаръен ваучер за туристическта услуга. 

виж още

Туристически застраховки


Кунчев Травъл предлага на български и чуждестранни граждани възможност за сключване на следните типове застраховки:

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с Асистанс
Застраховка "Спасителни разноски" - вкл. планинска застраховка и др.
Застраховка "Отмяна на пътуване"

Транспортни услуги
 

  • Самолетни билети
  • Трансфери
  • Рент-а-кар
  • Автобуси под наем
  • Яхти под наем
  • Билети за влак в чужбина
  • Фериботни билети