Намери оферта

Групи по поръчка

 

група-поръчкаВие сте група приятели или колеги и имате желание да пътувате заедно, по-изгодно, по съобразена с вашите изисквания и нужди програма :) - заявете пътуване с Група по поръчка.

 

Какво значи Група по поръчка?

Група по поръчка обикновено е организирано пътуване/ екскурзия за група приятели по дестинация и маршрут по избор, съобразена с техните специфични изисквания за времетраене, транспорт, настаняване, изхранване, туристическа програма, екскурзовод на конкретен език, бюджет и други. При желание към групата може да пътува и водач от агенцията.

 

Защо да се доверите на  Туроператор?

Туроператорът винаги разполага с преференциални цени за полети, договаря по-добри цени за настаняване и може да предложи по-ниска пакетна цена за цялостно обслужване, която не бихте могли да постигнете като индивидуални туристи. Освен това се грижи за всеки детайл преди и по време на пътуването, като съобразяваме специфите на туристическия продукт.

 

Защо да изберете Кунчев Травъл?

Кунчев Травъл регистират туроператор и туристически агент и е една от най-бързо развиващите се агенции в страната. Екипът ни е с богат опит в организирането на обиколни групи, с подбрани партньори в страната и чужбина, изпитани водачи и професионална екскурзоводи.

Вече повече от 12 години правим най-доброто, за да пътувате спокойно и с удоволствие.
 

За повече информация: +35974638400

Почивки

Екскурзии

Новини

Бюлетин

Други услуги

Мероприятия
 

Организирането на определено мероприятие е свързано с огромни усилия, отнема време и ангажира голям колектив. Туристическа компания Кунчев Травъл  може да ви предостави пълен пакет от услуги, който да ви освободи от всички ангажименти.

Групи по поръчка
 

Вие сте група приятели или колеги и имате желание да пътувате заедно, по-изгодно, по съобразена с вашите изисквания и нужди програма :) - заявете пътуване с Група по поръчка.

Подаръчен ваучер


Подарете ваучер за пътуване, не вещ! Кунчев Травъл ви предлага да направите незабравим и оригинален подарък на любим човек, приятел, роднина или колега като изберете подаръен ваучер за туристическта услуга. 

виж още

Туристически застраховки


Кунчев Травъл предлага на български и чуждестранни граждани възможност за сключване на следните типове застраховки:

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с Асистанс
Застраховка "Спасителни разноски" - вкл. планинска застраховка и др.
Застраховка "Отмяна на пътуване"

Транспортни услуги
 

  • Самолетни билети
  • Трансфери
  • Рент-а-кар
  • Автобуси под наем
  • Яхти под наем
  • Билети за влак в чужбина
  • Фериботни билети