TA Кунчев Травъл ЕООД
Лиц. № РКК - 01 - 6021.
тел./ факс: +359 746 38400, моб.: +359 885 887774
info@kunchevtravel.com, www.kunchevtravel.com

Тридневна ученическа екскурзия до Габрово, Етъра, Шипка и Карлово

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Вид транспорт:
Автобус

Маршрут: Сандански - Съева Дупка - Габрово - Етъра - Шипка - Карлово - Сандански

Дати на отпътуване:

Код на програма: E-1506

Цена от:

234 лв.


Дата Цена Запитване

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА


 

ДЕН 1

Сутринта отпътуване от Сандански по маршрут София - пещерата Съева Дупка, посещение на пещерата с беседа. Отпътуване за Габрово. Настаняване в хотела. Свободно време за разходка в централната част на града - Априловската гимназия и моста "Игото". Игри на открито - баскетбол, футбол, стрийт фитнес. Вечеря и нощувка.
 

ДЕН 2

Закуска и отпътуване към ЕМО "Етъра". Разглеждане на музея и участие в работилница „От вълнената нишка до сукмана и потурите“, която включва беседа и тематична обиколка на водните съоръжения, използвани в миналото за обработка на вълната и участие в работилница за изработване на плъстена или гайтанена украса. Следва посещение на залата с кривите огледала в "Дом на хумора и сатирата" Габрово. Свободно време, вечеря и нощувка.

 

ДЕН 3

Закуска и освобождаване на хотела. Отпътуване към Шипка. Изкачване до Паметника на свободата по 894 стъпала. Свободно време за разглеждане. Отпътуване към Карлово. Посещение на Етнографски комплекс „Старинно Карлово“ и  къща „Бухалов хан“, където децата могат да научат за историята на къщата и традиционните български занаяти, след което да се забавляват в работилничките с аниматори. Участие в работилнички за изработване на ключодържатели, магнитчета, картички, сапунчета или свещи. Каквото изработят – взимат си го за спомен. Посещение на Национален музей  "Васил Левски".
Отпътуване към Сандански. Приблизителен час на пристигане - около 20:00ч

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • Транспорт с лицензиран автобус;

  • 2 нощувки със закуски и вечери  в хотел МАК 3* в Габрово;

  • Медицинска застраховка;

  • Входни такси и беседи за посещаваните забележителности.

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Обяд и разходи от личен характер.

 


Оферта № Е1506