Намери оферта

Почивка в хотел

Програма: Почивка Банско, България - 3 нощувки, със собствен транспорт

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Вид транспорт:
Собствен превоз

Дестинация: Банско, България

Дати:

Код на офертата: Х-290550-П-926

Цена от: 0лв.

Таблици с цени

ОНЛАЙН ЦЕНИ И СВОБОДНИ МЕСТА


ОНЛАЙН ЦЕНИ И СВОБОДНИ МЕСТА




Карта:



Един от най-добрите ски курорти в Източна Европа. Разположен е на 925 метра надморска височина в подножието на планина Пирин, на 150 км от София и 96 км от Благоевград. Банско е познат сред туристите основно като ски и сноуборд дестинация. Общата дължина на ски пистите е 75 км, като най-дългата от тях е 16 км. Около 90% от пистите са оборудвани с оръдия за изкуствен сняг за качествена и дълготрайна снежна покривка. През зимния сезон в града работи и открита ледена пързалка. Най-високата точка на ски центъра е 2560 м. Най-голямото предизвикателство за скиорите в Банско е писта „Томба”, кръстена на италианския скиор Алберто Томба. На разположение на туристите е кабинков лифт, който отвежда от началната точка на лифтовата станция в град Банско до Бъндеришка поляна. Градът е свързан със ски зоната и със 7-километров ски път. Банско попада в територията на Национален парк „Пирин”, което го прави подходящо място освен за зимен, така и за летен туризъм. През лятото ски пътищата и ски пистите могат да се използват и като маршрути за планинско колоездене. Курортът е популярен сред туристите и в летния сезон, през който могат да се практикуват различни видове дейности и спорт – катерене, езда, колоездене, планински преходи, рафтинг в района на Кресненското дефиле и др. От 1983 г. паркът е под защитата на ЮНЕСКО. Районът е известен и с минералните си води, което превръща курорта и в атрактивна SPA дестинация. Много от големите хотели в града разполагат с басейни и съвременни SPA центрове, които предлагат богата гама от процедури. Запазена марка на Банско са битовите механи, в които се сервират традиционни бански ястия. Сред специалитетите в града са: капама, чомлек, бански шиш, саче, бански старец и др. В района на Банско функционира едно от най-модерните голф игрища в страната, което предлага отлични възможности за голф, съчетани с красива природа и чист въздух.

ПОСОЧЕНИТЕ В САЙТА ЦЕНИ ЗА ПОЧИВКА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ В БЪЛГАРИЯ ВКЛЮЧВАТ:
• хотелско настаняване в избрания хотел и избрания тип стая;
• посочената база на изхранване;
• туристическата/курортната такса.
 


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ ПРИ ПОЧИВКА В БЪЛГАРИЯ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ:

Условия за записване:
1. При резервация се заплаща депозит от 25 % от общата сума по договора, когато резервацията е направена при 31 и повече дни преди датата на настаняване.
2. При резервация с 30 и по-малко дни преди настаняване се заплаща 50 % депозит
3. Доплащане до 15 дни преди датата на настаняване с изключение на хотел
4.  При резервация по Ранни записвания се заплаща депозит от 100 % от общата дължима сума по договора

Анулационни условия:
1. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 24 часа от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започване на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до срока за безплатна анулация към хотела указан в условията към всеки един хотел се удържат 40 лв. - такса резервация
2.2. При анулация след срока указан в т. 2.1. се съблюдават анулационните условия валидни за всеки хотел + начислената такса резервация.

ПОСОЧЕНИТЕ В САЙТА ЦЕНИ ЗА ПОЧИВКА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ В БЪЛГАРИЯ ВКЛЮЧВАТ:
• хотелско настаняване в избрания хотел и избрания тип стая;
• посочената база на изхранване;
• туристическата/курортната такса.

Оферта № Х-290550-П-926

Почивки

Екскурзии

Новини

Бюлетин

Други услуги

МЕРОПРИЯТИЯ
 

Организирането на определено мероприятие е свързано с огромни усилия, отнема време и ангажира голям колектив. Туристическа компания Кунчев Травъл  може да ви предостави пълен пакет от услуги, който да ви освободи от всички ангажименти.

ГРУПИ ПО ПОРЪЧКА
 

Вие сте група приятели или колеги и имате желание да пътувате заедно, по-изгодно, по съобразена с вашите изисквания и нужди програма :) - заявете пътуване с Група по поръчка.

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР


Подарете ваучер за пътуване, не вещ! Кунчев Травъл ви предлага да направите незабравим и оригинален подарък на любим човек, приятел, роднина или колега като изберете подаръен ваучер за туристическта услуга. 

виж още

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАСТРАХОВКИ


Кунчев Травъл предлага на български и чуждестранни граждани възможност за сключване на следните типове застраховки:

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с Асистанс
Застраховка "Спасителни разноски" - вкл. планинска застраховка и др.
Застраховка "Отмяна на пътуване"

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ
 

  • Самолетни билети
  • Трансфери
  • Рент-а-кар
  • Автобуси под наем
  • Яхти под наем
  • Билети за влак в чужбина
  • Фериботни билети