Намери оферта

Почивка в хотел

Програма: Почивка Обзор, България - 5 нощувки, със собствен транспорт

Продължителност: 6 дни / 5 нощувки

Вид транспорт:
Собствен превоз

Дестинация: Обзор, България

Дати: 04.05.2024, 11.05.2024, 18.05.2024, 25.05.2024, 01.06.2024, 08.06.2024, 15.06.2024, 22.06.2024 ... до ... 05.10.2024

Код на офертата: Х-398562-П-815

Цена от: 299.24лв.

Таблици с цени

ОНЛАЙН ЦЕНИ И СВОБОДНИ МЕСТА


ОНЛАЙН ЦЕНИ И СВОБОДНИ МЕСТА




Карта:



Обзор се намира на границата между Варненска и Бургаска област. Разположен е в залив, който започва на север от нос Св. Атанас, а на юг достига до Еминската планина. Плажната ивица на курорта е дълга около 10 км и широка от 20 до 60 м. Особено красиви са южният плаж и плажът „Иракли”. Пясъкът е зърнест, със златист цвят. Обзор е едно от най-древните селища на брега на морето. Многобройните архитектурни и керамични фрагменти, които са открити в района на града, и останките от крепостни стени свидетелстват за неговата хилядолетна история. Съчетанието на красива природа, чисто море, златист пясък, спокойствие, гостоприемство и добра кухня превръщат Обзор в предпочитано място от туристите.

Етикети почивка в българия на море в българия почивка обзор почивка 5 нощувки почивка в хотел aquamarine aparthotel 3* почивка в хотел sunrise all suites resort aparthotel 4* почивка в хотел riu helios bay почивка в хотел sol luna bay resort 4* почивка на море почивка на море 2020 почивка бг море почивка на море ол инклузив евтина почивка на море ол инклузив евтини почивки на море евтини почивки за двама вили на морето евтина почивка на море pochivka na more почивка море почивки ол инклузив хотел на морето почивка на море с деца почивка за двама на море ол инклузив почивки изгодни почивки на море почивка на море през септември почивка на черно море почивки бг на море море оферти за почивка на море почивка на море all inclusive топ обяви почивка на море ол инклузив почивка на море с деца ол инклузивпочивка на море 2020 семейна почивка на море сайтове за почивка на море преоткрий българия
Оферта № Х-398562-П-815

Почивки

Екскурзии

Новини

Бюлетин

Други услуги

МЕРОПРИЯТИЯ
 

Организирането на определено мероприятие е свързано с огромни усилия, отнема време и ангажира голям колектив. Туристическа компания Кунчев Травъл  може да ви предостави пълен пакет от услуги, който да ви освободи от всички ангажименти.

ГРУПИ ПО ПОРЪЧКА
 

Вие сте група приятели или колеги и имате желание да пътувате заедно, по-изгодно, по съобразена с вашите изисквания и нужди програма :) - заявете пътуване с Група по поръчка.

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР


Подарете ваучер за пътуване, не вещ! Кунчев Травъл ви предлага да направите незабравим и оригинален подарък на любим човек, приятел, роднина или колега като изберете подаръен ваучер за туристическта услуга. 

виж още

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАСТРАХОВКИ


Кунчев Травъл предлага на български и чуждестранни граждани възможност за сключване на следните типове застраховки:

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с Асистанс
Застраховка "Спасителни разноски" - вкл. планинска застраховка и др.
Застраховка "Отмяна на пътуване"

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ
 

  • Самолетни билети
  • Трансфери
  • Рент-а-кар
  • Автобуси под наем
  • Яхти под наем
  • Билети за влак в чужбина
  • Фериботни билети