Намери оферта

Почивка в хотел Аква Парадайз

Програма: Почивка в Несебър

Продължителност: 2 дни / 1 нощувка

Дестинация: Несебър, България

Вид транспорт:
Собствен превоз


Дати:

Код на офертата: Х--П-1147

Цена от: 79.00лв.


Разположение:

Аква Парадайз Ризорт е запомнящ се хотелски комплекс с многофункционална инфраструктура, разположен е на 500 м. от плажа на с. Равда, в непосредствена близост до град Несебър.

В стаите:

Единична стая, Двойна стая Стандарт, Двойна стая Супериор, Едностаен апартамент, Фамилна стая

Хранене:

All Inclusive SPLASH

Таблици с цени


Цените са на нощувка и включват: настаняване на база ALL INCLUSIVE SPLASH с безплатно ползване на аква парк Несебър, храна и напитки от ALL INCL. в аква парка, паркинг, WI-FI, сауна, парна баня, закрит басейн, открити басейни, шезлонги и чадъри около басейна. Деца до 1,99 г. се считат над максималното настаняване с иключение на Двойна стая Стандарт. *Цената на Фамилната стая е на помощение до 4 човека. За настаняване на 5ти и 6ти човек се прилагат отстъпки и доплащания: 4+1/ 2-12,99 г. - 1во дете 100% отстъпка; 2-12,99 г. - 2ро дете 50% от цената за легло в двойна супериор стая; 5+0/ 13-99г. - 5ти възрастен 30% от цената за легло в двойна супериор стая. *Цената за Едноспален апартамент е на помещение до максимално настаняване: 3 възрастни + 1 дете /2-12,99 г./ *Минимален престой за периода 22.04-24.05.2022 и 25.09-01.10.2022г.: 2 нощувки. *Минимален престой за периода 25.05-07.06.2022 и 15.09-24.09.2022г.: 3 нощувки. *Минимален престой за периода 08.06-21.06.2022 и 07.09-14.09.2022г.: 4 нощувки. *Минимален престой за периода 22.06-05.07.2022 и 24.08-06.09.2022г.: 6 нощувки. *Минимален престой за периода 06.07-23.08.2022г.: 6 нощувки.





 

Аква Парадайз Ризорт е запомнящ се хотелски комплекс с многофункционална инфраструктура, предлагаща разнообразни туристически и бизнес услуги, чудесни условия за отдих, активна почивка и спорт. Той е разположен на 500 м. от плажа на с. Равда, в непосредствена близост до град Несебър. Гостите на комплекса получават безплатен вход за най-атрактивния аквапарк в България – „Аквапарк Несебър“.
 

ВАЖНО!

  • 20% отстъпка за записвания до 31.12 за Лято 2022! Екстраси!
 

 

Разположение:

Хотелът се намира на 500 м. от плажа на с. Равда, в непосредствена близост до град Несебър. 
 

В стаите:

  • Централен климатик;
  • Телевизор с плосък екран;
  • Мини хладилник;
  • Приспособления за кафе и чай;
  • Сейф, телефон
  • Тераса
  • Сешоар

 

Плаж:

  • Обществен пясъчен плаж

 

СПОРТ И ЗАБАВЛЕНИЯ:

 

  • Дневна и вечерна анимация за деца и възрастни, спортни игрища, зони за релакс и игри на открито са сред многото възможности за развлечения, предоставени на гостите на хотела.
 

АКВАПАРК:

  • Всички гости на хотела имат безплатен достъп до “Аквапарк Несебър” – най-атрактивния Аквапарк на България! На площ от 46 декара, с над 40 атракции и съоръжения, с ежедневни шоу програми за възрастни и деца, нашият aквапарк остава несравнимо приключение, от което със сигурност няма да излезете сухи! Адреналинът и емоциите, които ще изпитате ще оставят незабравими спомени за едно вълнуващо лято!
     

 

​БАСЕЙНИ:

 

  • Целодневно ослънчените четири открити плувни басейна са разположени по двойки (за възрастни и за деца) във всеки от богато озеленените два двора обособени между основната сграда и прилежащия анекс. Гостите могат да избират според техните предпочитания – зона за отдих, където могат да се отпуснат и да се насладят на своята почивка или активна зона, където ще бъдат забавлявани от нашия анимационен екип.


Карта:



Изберете хотели за резервация по програмата


Оферта № Х--П-1147

Почивки

Екскурзии

Новини

Бюлетин

Други услуги

МЕРОПРИЯТИЯ
 

Организирането на определено мероприятие е свързано с огромни усилия, отнема време и ангажира голям колектив. Туристическа компания Кунчев Травъл  може да ви предостави пълен пакет от услуги, който да ви освободи от всички ангажименти.

ГРУПИ ПО ПОРЪЧКА
 

Вие сте група приятели или колеги и имате желание да пътувате заедно, по-изгодно, по съобразена с вашите изисквания и нужди програма :) - заявете пътуване с Група по поръчка.

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР


Подарете ваучер за пътуване, не вещ! Кунчев Травъл ви предлага да направите незабравим и оригинален подарък на любим човек, приятел, роднина или колега като изберете подаръен ваучер за туристическта услуга. 

виж още

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАСТРАХОВКИ


Кунчев Травъл предлага на български и чуждестранни граждани възможност за сключване на следните типове застраховки:

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с Асистанс
Застраховка "Спасителни разноски" - вкл. планинска застраховка и др.
Застраховка "Отмяна на пътуване"

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ
 

  • Самолетни билети
  • Трансфери
  • Рент-а-кар
  • Автобуси под наем
  • Яхти под наем
  • Билети за влак в чужбина
  • Фериботни билети